söndag 23 augusti 2009

Babysim

Denna söndagen började efter en helvetesnatt på västgötagatan 4.
Vår lilla flicka ville inte sova mer än 2 timmar i stöten, sen blev de gnäll och skrick och då fick vi gå upp och försöka söva om henne, sen började de om igen...
Till slut var de dax att ta vårt pick och pack och dra in till filborna simhall, där de skulle bli babysim för första gången. (De är hemskt va mammor ska gemnföra sin barn med andra)De gick jättebra i vattnet, Patrice skrattade och plaskade hela tiden, förutom när hon fick en kallsup, men de glömde hon snabbt igen, Så de var riktigt skoj att vara på babysim.
Sen kom kruxet, 20 mammor, 20 barn och 4 duschar. Ett barn blir ledset och börjar gråta, sen börjar allihopa, jävla skit! Så allt var kanon fram till duscharna, men de gick och vi kom där ifrån hela och rena.
På vägen hem körde vi inom city gross och köpte frukost. Ägg och knäckebröd.
När vi kom hem och åt frukost kom jag på de!
- Helvetes jävla skit, piss och skit! Jag har glömt Patrice och mina badkläder och duschkrämer, schampoo, lotion, FAN!
Så då var de bara att packa in gubbe och unge i bilen igen och åka och hämta grejorna. Jag blev inte irriterad eller så....
Nu har raffe precis nattat Patrice. Och jag har lovat henne att om hon sover hela natten i natt (iallafall till 6.00) så ska vi gå på babycafé imorgon på öppnaförskolan.

Håll tummarna för oss att vi ska få sova.
God natt


Ps. Vägningen idag visade -1kg

2 kommentarer:

  1. Låter ju kul med babysim, och lite jobbigt.. Var Raffe oxå med?

    Blev det nåt babycafe? 2 timmar sömn i sträck är ungefär vad Elvira gör på natten, på dagen däremot har hon börjat sova lite länge omgångar.

    SvaraRadera
  2. Skönt med ett barn som sover hela natten... Kul att ni gillade babysimmet, hoppas man får följa med och titta nån gång... Kram på dig och grattis till - 1kg... 5 totalt nu, va????

    SvaraRadera