söndag 8 november 2009

Farsdag

Japp it´s fathers day!

Igår var Raffes moster och kusiner här. Kollade på huset och Patrice.
Och dem hade presenter med sig, så mycket presenter, påsvis med presenter....
Jag fick en jättefin bukett med blommor, Raffe fick en öl öppnare som räknar hur många öl man öppnar. Patrice fick en nalle som är dubbelt så stor som hon själv, en liten kanin mjukdjur, en liten trä barnvagn som man ska hålla sig i när man börjar gå, med en "gameldags" nalle i. strumpor, vantar, bodys, badlakan och en halskrage (eller vad de heter). Jättefint alltihopa.
Vi satt och fikade på min äpplekaka och förde ett samtal på svensk/dansk/engelsk/polska men de gick rätt bra faktiskt.
Efteråt körde vi till pålsjö kyrkogård eftersom dem ville sätta ett ljus på Raffes mammas gravplats. Hela besöket avslutades på city gross, ättekulla eftersom danskarna ville bunkra upp på Hjortronsylt och chips med vinäger smak.

På kvällen sen åt vi tortillia och när Snäckan hade somnat blev de chips o dippa, Cola och Twilight (Rebeccas favvo film), Kanske lite för snällt för min smak med en helt OK film.

Raffe bjöds på en helvetes natt av Patrice. Men klockan 8 imorse bad hon om ursäkt med en farsdags present på sängen ( Robert Gustavssons nya film, De ´ä kanon)

9.30 var de fotografering på babysimmet, blev kanon bilder, ska hämta dem nästa lördag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, sen bär de av till Ekeby för en säkert suverän Gåsamiddag tillsammans med alla farorna :)

Nästa helg får vi finbesök från Dalsland. Bye bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar