måndag 26 oktober 2009

Patrice dag

Idag är de Patrice 9 månaders dag och namnsdag (Amanda).
De firade vi med en tur till Babycafe, där de blev lek. Sen hade fröknarna bestämt att vi föräldrar skulle göra varsitt kollage om hur de är att vara förälder, mitt blev väl så där.... Sen blev de fika och lite mer lek, sen körde vi hem igen.

På eftermiddagen kom Påarparna på fika och dem hade presenter med till Snäckan. En hakklapp och en annan mojäng, men de funkade inte som den skulle så Raffe skulle byta den på väg till repet ikväll, men Patrice brydde sig inte att den inte funkade helt, för hon tyckte den var rolig iallafall.

Sen kom Raffe hem efter jobb och vi åt middag snizel med potatis o morot. Sen körde han igen och Patrice (ganska gnällig) och jag myste i soffan lite sen blev det ett bad innan vällingen och sängen.
Hon vill inte riktigt ändra sin klocka, hon vill gå och lägga sig en timme innan och vakna en timma tidigare, men de vill inte vi. Men de ordnar väl sig.

Ja sådan var vår dag.

Ps Albin har inte kommit ut idag som jag trodde, men han kommer väl när han är redo....

Go natt!

1 kommentar:

  1. Nä ingen albin syns till. stora tjejen nu 9 månader. Ja tänk om man själv skulle få precenter varje månad silken lyx men så är de ju bara när man är liten tråkigt nog ha de super pussa Patrice

    SvaraRadera