söndag 4 oktober 2009

30 års kalas!


Japp igår var vi på Marias 30 års kalas.

Det var hemma hos Maria, i min ex lägenhet. Det var Jag, Raffe, Patrice, Maria, Libbe och Christina. Vi åt smörgåstårta och til efterrätt blev de en blåbärspaj.

De var en trevlig tillställning, men tyvärr inte så långvarig för oss, eftersom Patrice höll på att koka där inne, ungen var helt röd i ansiktet, sen blev hon trött och gnällig, så de var lika bra att åka hem och få henne i säng.

Natten blev inte så lyckad som den senaste veckan har varit, började med att Raffe trodde hon hade bajsat i sömnen, så han väckte henne vid 23 tiden för att byta blöja, vilket visade sig bara vara en fis, sen tog de över 2 timmar att få henne att somna om. Vid 5 tiden vaknade hon igen, denna gången av att hon hade bajsat.

Så vi hoppade över babysimmet idag för hon har ju varit ganska förkyld, vill att hon ska bli helt frisk först, sen tycker man inte själv att de e så roligt när folk kommer med sin förkylda ungar.

Just nu är Raffe & Patrice ute på promenad i blåsten, vet inte varför han envisas att gå ut idag. Men lite frisk luft har ju ingen dött av..... säger dem....

Nä nu ska jag göra hitta på nåt, får passa på när man är ensam för en stund.

Kram på sig!!!

1 kommentar: