lördag 5 juli 2014

Underbara Blekinge

Har spenderat tre dagar i Karlskrona. En otroligt vacker sommarstad. Vi har badat, shoppat, lekt och upplevt. Extremt goda glassar har dem också. 
I torsdags checkade vi in på Hotell Aston. Ingen lyx men det räckte gott till oss som bara skulle sova och duscha där. Har varit hemma hos Jocke och fikat 2ggr, har handlat i min favorit barnklädes affär, Kullerbyttan. Ätit gott.
På fredagen åkte vi till Ronneby brunnsbad, ett litet Lalandia utomhus. Där åktes det vattenrutschkanor, forsen, vi gjorde vattengympa och alla vuxna brände sig i solen.... Ett jättefint ställe som jag kan rekommendera.
Senare på kvällen möte vi upp med våra vänner och skulle äta middag på scandic. Vi beställde mat sen ignorerade servitören oss, och efter 1,5 timmes väntan hade vi fortfarande inte fått nån mat, så då tog vi vårt pick o pack och gick därifrån... Så scandic i Karlskrona kan jag verkligen inte rekommendera. Men vi fick iallafall mat på ett annat ställe sen....
Annars har vi haft en underbar vistelse i Blekinge, barnen hann till o med med ett klädbad som slutade i nakenbad på stumholmen innan vi åkte hem, då kom ett norskt par förbi och sa till varandra - o här ligger visst nudistbadet!!! :)
Japp Helsingborgarna har fixat nudistbad åt turisterna brevid marinmuseumet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar