fredag 25 december 2009

Julafton



Dagen började med en fin present i strumpan som ivrigt skulle öppnas. Den innehöll en badleksakmed "Tomas och tåget" hennes nya favvo. Mamman och Pappan fick också strump presenter, jag fick en pyjamas och Raffe fick en diesel deo.
Sedan åkte vi till Ekeby och firade jul med familjen, där det bjöds på dansk julmat (Anka, fläskastek, potatis och sås).Sen kom äntligen Tomten, med massor av klappar till alla. Tror att alla blev nöjda iallafall.Sen blev gubbarna fulla och tråkiga så vi åkte hem vid 22 tiden och fick Snäckan i säng.
Idag var de Julefrukost i Påarp, med svenskt julbord samt potatismos (för min skull). Och mandelmusslor till kaffet. Patrice tyckte de var kanon att få smaka på mycket av de goda på bordet. Pappa visade upp sin nya kamera och jag visade honom hur han får inte korten i datorn, men de har han säkert glömt imorgon.
Det har varit en trevlig jul, med trevligt sällskap, god mat och fina paket.

Imorgon åker Raffe till Dalsland och kommer hem igen på Tisdag, tråkigt tycker jag. Så om någon ska hitta på något roligt dem närmaste dagarna som man får lov att vara med på så hör av er....
God Jul och gott nytt år!!!

1 kommentar:

  1. Vilket underbart kort (det understa)...detta måste du scrappa. Om man ska göra nått roligt de närmaste dagarna...nja, jobba, räknas det???

    SvaraRadera