tisdag 11 oktober 2011

BVC besök

Idag har vi varit hos BVC för första gången med Olivia. Och det visade sig att hon inte gått upp något sen pku testet i torsdags. Så vi bestämde att vi ska testa att ge lite nan efter amning, och väga igen på måndag. Nån som vet hur mycket näring det finns i blod? Eftersom hon får i sig rätt mycket sånt också från mina såriga bröstvårtor. Dessutom börjar det redan att sina i högran, så det slutar säkert med ersättning helt ut i slutändan. Men än har jag inte get mig!

2 kommentarer:

  1. Bra att hon får lite extra... då kan du kanske få vila lite och läka mellan varven... Men ge dig inte för får du det till att funka är det så mysigt... Kram till dig!!!!

    SvaraRadera
  2. Grattis till lilla dottern, hon är så söt. Jag har tittat in här ofta, men inte skrivit ngt förrän nu. Håller med Karolin att det kan vara skönt med ersättning då att du får vila + att du vet att Olivia får i sig vad hon behöver. Men får du amningen till att fungera så är det så mysigt och bra. Men det kan ta tid, ganska lång tid så det gäller att stå ut.
    Olivia har funnits på våra namnlistor också. Det är så fint!
    Lycka till med allt och grattis igen!
    //Linda

    SvaraRadera